Ruimtelijke adaptatie: hoe dan? | Podcast over het voeren van een risicodialoog in coronatijd

Activity: Talk or presentationInvited talkProfessional

Description

Ook in coronatijd is het belangrijk dat we doorgaan met de risicodialogen. Maar hoe dan? Hoe voer je een effectieve risicodialoog zonder elkaar fysiek te ontmoeten? De podcast ‘Ruimtelijke adaptatie: hoe dan? De digitale risicodialogen’ van het Deltaprogramma Ruimtelijke adaptatie biedt inspirerende voorbeelden en laat mensen aan het woord die ervaring hebben met digitale dialogen.

Elke aflevering gaat in op een specifiek thema rond het voeren van digitale dialogen. Welke organisaties kunnen daar bijvoorbeeld bij helpen? Hoe structureer je een digitale discussie? Hoe kun je digitaal de diepte ingaan? En hoe kun je digitaal leren en werken aan gedragsverandering? Je hoort het allemaal in de podcast ‘Ruimtelijke adaptatie: hoe dan?’

Aflevering 5 - Fysiek vergaderen komt weer binnen handbereik. Toch willen veel partijen hun risicodialoog deels digitaal blijven voeren. Digitale elementen kunnen namelijk meerwaarde bieden. We praten erover met Loes Kreemers van de Hogeschool van Amsterdam. Zij is expert in gedragsverandering en onderzocht factoren die bijdragen aan klimaatadaptatie. Bijvoorbeeld ‘eenheid’: een wij-gevoel. Digitale communicatie kan daarin een grote rol spelen.
Period30 Jun 2020
Held atDelta Programma Ruimtelijke Adaptatie, Netherlands
Degree of RecognitionNational