AI for Marketing – What to do? [podcast]

Press/Media: Research

Description

In deze aflevering van Het Instituut spreekt Luuk Ros met Leon Jansen en Wilco Verdoold over generatieve kunstmatige intelligentie en marketing, meer specifiek over de vraag waar we stáán met de inzet van AI ten behoeve van marketing.

 

Subject

De vorige editie van de podcast stond geheel in het teken van AI en de vraag wát we daarvan moeten denken of wat we moeten vinden. We vertelden toen al dat ‘AI en de relatie daarvan met Marketing’ in de loop van de afgelopen twee jaar heel vaak en op veel verschillende manieren is besproken dus een beetje wegblijven bij de wensput, en marketing blijft ook gewoon marketing blijft.

In deze vervolgpodcast gaan we meer in op de vraag ‘What to do?’, of om het wat minder cryptisch te omschrijven: Wát moet die ‘marketingprofessional met de poten in de modder’ precies weten of begrijpen van AI. En wat zou ze precies zou moeten doen, kennen, weten, bestuderen, bijhouden, wat zijn tips en tricks, noem maar op. Luister vooral die eerste editie terug als je ‘m dat nog niet hebt gedaan.

Period29 Mar 2024

Media contributions

1

Media contributions

 • TitleAI for Marketing – What to do?
  Degree of recognitionNational
  Media name/outletNIMA
  Media typeWeb
  Duration/Length/Size33:38
  Country/TerritoryNetherlands
  Date29/03/24
  DescriptionIn deze podcast spreekt Luuk Ros met Leon Jansen en Wilco Verdoold over generatieve kunstmatige intelligentie en marketing, meer specifiek over de vraag waar we stáán met de inzet van AI ten behoeve van marketing.
  Producer/AuthorNIMA - Luuk Ros
  PersonsWilco Verdoold