AI for Marketing – What to think? [podcast]

Press/Media: Research

Description

Deze podcast gaat over generatieve kunstmatige intelligentie en marketing, meer specifiek over de vraag waar we stáán met de inzet van AI ten behoeve van marketing.

Nu is dit onderwerp ‘AI en de relatie daarvan met Marketing’ in de loop van de afgelopen twee jaar heel vaak en op veel verschillende manieren besproken dus we blijven een beetje weg bij de wensput, en marketing blijft ook gewoon marketing, dus we slaan het een beetje plat. Tenslotte kun je genoeg luchtfietsen bij dit onderwerp, maar een marketingprofessional moet gewoon potten pindakaas verkopen, of mensen naar z’n winkel trekken, of verzekeringen aan de vrouw brengen, of sneakers.

Subject

Deze podcast heeft als titel: ‘What to think about AI & Marketing’, of om het wat minder cryptisch te omschrijven: Wát is ons als marketingvak in de afgelopen anderhalf jaar overkomen, waar staan we nú en waar moeten we op letten. Wat zijn de next steps?

Period22 Mar 2024

Media contributions

1

Media contributions

 • TitleAI for Marketing – What to think?
  Degree of recognitionNational
  Media name/outletNIMA
  Media typeWeb
  Duration/Length/Size31:12
  Country/TerritoryNetherlands
  Date22/03/24
  DescriptionIn deze podcast spreekt Luuk Ros met Leon Jansen en Wilco Verdoold over generatieve kunstmatige intelligentie en marketing, meer specifiek over de vraag waar we stáán met de inzet van AI ten behoeve van marketing.
  Producer/AuthorNIMA - Luuk Ros
  PersonsWilco Verdoold