Onderzoek HVA naar een efficiënte distributie Horeca

Press/Media: Other

Description

Is de huidige horecalogistiek nog wel van deze tijd? Hogeschool van Amsterdam (HvA) doet hier onderzoek naar. Tijdens de Horecava half januari in Amsterdam bespraken onderzoekers en betrokkenen al creatieve en slimme oplossingen voor horecalogistiek, zoals inkoopbundeling en het benutten van digitale mogelijkheden. Wordt de slimme koelkast jouw nieuwe bestelsysteem? De HvA zoekt ondernemers en leveranciers in de horeca die graag advies willen en ook zelf willen meedenken. 

Subject

De horecalogistiek groeit enorm in Amsterdam. Consumenten eten vaker buiten de deur en willen bovendien gezond en biologisch eten. Tegelijk willen horecaondernemers zich steeds meer onderscheiden. Dit doen zij onder meer door producten te bestellen bij lokale producenten. Daarnaast krijgen orders een steeds strakker tijdvenster om geleverd te worden, door de alsmaar groeiende markt voor maaltijdbezorgingen. Daar komt ook een 100% ordercompleetheid bij. Want een leeg bord of glas zijn ongewenst. Door deze ontwikkelingen wordt er steeds meer en vaker besteld door de horeca.

Period7 Feb 2020

Media contributions

1

Media contributions

 • TitleOnderzoek HvA naar een efficiënte distributie horeca
  Degree of recognitionRegional
  Media name/outletAmsterdam Logistics
  Media typeWeb
  Country/TerritoryNetherlands
  Date7/02/20
  DescriptionIs de huidige horecalogistiek nog wel van deze tijd? Hogeschool van Amsterdam (HvA) doet hier onderzoek naar. Tijdens de Horecava half januari in Amsterdam bespraken onderzoekers en betrokkenen al creatieve en slimme oplossingen voor horecalogistiek, zoals inkoopbundeling en het benutten van digitale mogelijkheden. Wordt de slimme koelkast jouw nieuwe bestelsysteem? De HvA zoekt ondernemers en leveranciers in de horeca die graag advies willen en ook zelf willen meedenken.
  PersonsKees-Willem Rademakers