RTL Transportwereld: stedelijke distributie

Press/Media: Expert Comment

Description

RTL Transportwereld: Jhr. Dr. Walther Ploos van Amstel is lector City Logistics aan de Hogeschool van Amsterdam en kijkt deze week naar de opties van de nog steeds toenemende stedelijke distributie. Hoe moet je daar met het oog op de toekomst naar kijken? Daar gaat de lector dieper op in. Hij benoemt nieuwe mogelijkheden (o.a. fietskoeriers), maar gaat ook in op de (on)mogelijkheden van bijvoorbeeld elektrische tractie.

Subject

Jhr. Dr. Walther Ploos van Amstel is lector City Logistics aan de Hogeschool van Amsterdam en kijkt deze week naar de opties van de nog steeds toenemende stedelijke distributie. Hoe moet je daar met het oog op de toekomst naar kijken? Daar gaat de lector dieper op in. Hij benoemt nieuwe mogelijkheden (o.a. fietskoeriers), maar gaat ook in op de (on)mogelijkheden van bijvoorbeeld elektrische tractie.

Period23 Dec 2018

Media contributions

1

Media contributions

 • TitleRTL Transportwereld: stedelijke distributie
  Degree of recognitionNational
  Media name/outletRTL Transportwereld
  Media typeTelevision
  Country/TerritoryNetherlands
  Date23/12/18
  DescriptionJhr. Dr. Walther Ploos van Amstel is lector City Logistics aan de Hogeschool van Amsterdam en kijkt deze week naar de opties van de nog steeds toenemende stedelijke distributie. Hoe moet je daar met het oog op de toekomst naar kijken? Daar gaat de lector dieper op in. Hij benoemt nieuwe mogelijkheden (o.a. fietskoeriers), maar gaat ook in op de (on)mogelijkheden van bijvoorbeeld elektrische tractie.
  PersonsWalther Ploos van Amstel