Koen Otte

  • Source: Scopus
  • Calculated based on no. of publications stored in Pure and citations from Scopus
20202021

Research activity per year

If you made any changes in Pure these will be visible here soon.

Personal profile

Research interests

Koen Otte heeft de Master Applied Cognitive Psychology afgerond aan de Universiteit Leiden (cum laude) en is sinds september 2019 werkzaam als Junior Onderzoeker bij het Lectoraat Armoede Interventies bij het AKMI.

Momenteel is Koen als onderzoeker werkzaam op het meerjarige project Van Schulden Naar Kansen, gericht op het terugdringen van armoede door schulden in negen steden. Ook werkt hij mee aan een project met betrekking tot de implementatie van de methodiek Route020 binnen de schuldhulpverlening Amsterdam, en neemt hij telefonische interviews af bij deelnemers van het Vaste Lasten Pakket. Onderdelen van zijn werk bij Armoede Interventies zijn o.a. het opstellen/afnemen van vragenlijsten, het analyseren van data (SPSS, R), het doen van literatuuronderzoek en het afnemen van telefonische interviews.

Interessegebied ligt bij de psychologie van armoede en in brede zin bij het gedrag van mensen en de oorzaken en gevolgen hiervan.

Fingerprint

Dive into the research topics where Koen Otte is active. These topic labels come from the works of this person. Together they form a unique fingerprint.
  • 12 Similar Profiles

Network

Recent external collaboration on country level. Dive into details by clicking on the dots or
If you made any changes in Pure these will be visible here soon.