Leven en werken in de rafelrand: cijfers over de doelgroep en hun ervaring met het straathoekwerk in Amsterdam en omstreken

Research output: Book/ReportReportProfessional

269 Downloads (Pure)

Abstract

Wie zijn nou de doelgroep van het straathoekwerk, hoe ziet hun leven eruit, hoe kijken ze naar zichzelf en hoe ervaren zij het straathoekwerk? In deze publicatie vind je de belangrijkste cijfers over de doelgroep en hun ervaring met het straathoekwerk in Amsterdam en omstreken. We bieden informatie over de achtergrondkenmerken, de leefomstandigheden en de ervaringen met het leven van de doelgroep. Ook geven we inzicht in de aard, duur en intensiteit van het contact van de doelgroep met het straathoekwerk, in het type ondersteuning dat het straathoekwerk biedt en hoe de doelgroep het straathoekwerk ervaart.

De informatie in dit rapport is een directe weergave van de opvattingen van de doelgroep van het straathoekwerk over zichzelf, hun leefomstandigheden en het straathoekwerk. De cijfers zijn afkomstig uit een vragenlijstonderzoek onder 927 personen tussen de 12 en 78 jaar oud in Amsterdam en omstreken, die tot de doelgroep van het straathoekwerk behoren.
Original languageDutch
Place of PublicationAmsterdam
PublisherHogeschool van Amsterdam, Lectoraat Youth Spot
Number of pages17
Publication statusPublished - 2020

Cite this