Op zoek naar de sleutel: hoe behouden we sleutelberoepen voor de stad? context en achtergrond bij de positie van sleutelberoepen op de woningmarkt van Amsterdam en de MRA.

Research output: Book/ReportReportSocietal

43 Downloads (Pure)

Abstract

Dit rapport is het eerste product van het onderzoeksprogramma “Wie woont en werkt nog in de stad? Onderzoeksprogramma naar de (on)toegankelijke woningmarkt” in opdracht van het Kenniscentrum Ongelijkheid (KCO). Het rapport biedt een inhoudelijke verkenning van het begrip ‘sleutelberoepen’ en de positie van dergelijke groepen op de woningmarkt in Amsterdam en de Metropoolregio Amsterdam (MRA). Doel is om meer inzicht te krijgen in de mate waarin de woonsituatie een rol speelt voor sleutelberoepen om in de stad te blijven werken. Beleidsmakers, onderzoekers, professionals in het veld en andere geïnteresseerden bieden wij naast deze context en achtergrond, ook concrete handvatten in de vorm van scenario’s.
Original languageDutch
Place of PublicationAmsterdam
PublisherHogeschool van Amsterdam
Number of pages123
Publication statusPublished - Mar 2023

Fingerprint

Dive into the research topics of 'Op zoek naar de sleutel: hoe behouden we sleutelberoepen voor de stad? context en achtergrond bij de positie van sleutelberoepen op de woningmarkt van Amsterdam en de MRA.'. Together they form a unique fingerprint.

Cite this