Terugblik op zes jaar WOA: lessons learnt

Translated title of the contribution: Looking back at six years at the WOA: lessons learnt

A.H. Koffeman, J.M.P. Kosters

Research output: Book/ReportReportProfessional

Abstract

In de Werkplaats Onderwijsonderzoek Amsterdam (WOA) voeren scholen en opleidings- en kennisinstellingen sinds 2017 samen onderzoek uit dat moet bijdragen aan de professionalisering van docenten en aan de kwaliteit van het Amsterdamse onderwijs, en dat bovendien input vormt voor de ontwikkeling van onderwijskundige en vakdidactische theorie. De partners in de werkplaats zijn AcOA, Esprit, HvA-FOO , UvA-POW en sinds maart 2018 ook het ROCvA .
De subsidie voor de WOA stopt aan het eind van dit kalenderjaar (2022). Een goed moment om een stand van zaken op te maken: wat heeft de WOA de deelnemende scholen, kennisinstellingen en deelnemers in de afgelopen jaren opgeleverd? Wat is de meerwaarde geweest van de WOA? En vooral: welke lessen zijn daaruit te trekken voor het vervolg? In dit rapport evalueren we mate waarin het gelukt is om de projectdoelstellingen te halen, en kijken we naar de manieren waarop dat tot stand gekomen is
Translated title of the contributionLooking back at six years at the WOA: lessons learnt
Original languageDutch
Commissioning bodyWerkplaats Onderwijsonderzoek Amsterdam
Number of pages27
Publication statusPublished - 12 Sept 2022

Fingerprint

Dive into the research topics of 'Looking back at six years at the WOA: lessons learnt'. Together they form a unique fingerprint.

Cite this